‘Het is maar Geld’ - onze nieuwe productie!

‘Het is maar geld’

Lieve lezer[es]

Jazeker, wij gaan van 24 tot en met 26 oktober weer een fraaie productie opvoeren in de grote zaal. Dit keer is dat de komedie ‘Het is maar geld’ van de Britse acteur en toneelschrijver Peter Coke.

De korte inhoud:

Bas van Halen heeft na zijn overlijden een grachtenpand in Amsterdam, vol met antieke meubelen, nagelaten aan de twee vrouwen waarmee hij getrouwd is geweest, Kate en Jane.
De dames leven daar in goede verstandhouding samen met Flip, de zoon van Kate.

Rose, een stokoude huishoudster die alles mag zeggen wat ze denkt - en dat dan ook doet- zorgt al heel lang voor deze vreemde familie.

Smaragden
Kate en Jane hebben grote financiële problemen en helaas krijgt Flip zijn vaderlijk erfdeel pas als hij veertig wordt en kan dus nog niet bijspringen. Een zuster van Bas is pas overleden en heeft Kate en Jane een stel Indiaanse smaragden nagelaten. De vrouwen willen de smaragden verkopen zodat ze de meest dringende schulden kunnen afbetalen, want er wordt al met de
deurwaarder gedreigd!
In de krant hebben ze een advertentie van een juwelier gelezen en daar is Jane nu met de smaragden naar toe. Een andere handelaar (Koopmans) is overal in geïnteresseerd en wil graag een kijkje komen nemen bij de dames thuis. Hij betaalt tweehonderd euro voor een set vazen, maar loert op het overige antiek en als hij iets hoort over smaragden, denkt hij een grote slag te kunnen slaan. Hij geeft de dames een cheque als optie, wanneer ze deze willen verkopen.

Derde echtgenote
Kate en Jane voelen zich diep ongelukkig.
Om Koopmans te dwingen zijn geld terug te nemen verzinnen ze een derde mevrouw die met hun vroegere echtgenoot getrouwd is geweest. Zij is mede-eigenaar van de juwelen en zij heeft al een hoger bod geaccepteerd. Koopmans komt dan direct weer met een cheque van hetzelfde bedrag op de proppen.
En dan verschijnt er nog een schatrijke kennis die naar het buitenland gaat en haar geld in juwelen wil omzetten.

Wanneer Kate en Jane dan nog horen dat Flip in ’t geheim getrouwd is met een jonge dame, is de verwarring tot het kookpunt gestegen.
Inter Nos Den Haag
Voor onze nieuwe productie wordt nog druk geoefend.

De hilarische zoektocht naar een oplossing is goed voor menig absurde panieksituatie.

Dat wordt weer een avond of middag genieten!

> Meer informatie over ‘Het is maar Geld’
> Vergeet niet om tijdig te reserveren op onze website, want vol is vol!

Jaarkalender 2015

 

Handig voor om uw bureau te plakken of op te te hangen. Deze Inter Nos jaarkalender 2015. Met alle bijzondere dagen.
(Met dank aan www.kalender-365.nl).

> Download hier onze jaarkalender (pdf).

Wij hopen u weer op 24, 25 of 26 oktober te zien in De Kruin

Copyright © 2014 Inter Nos, All rights reserved.

Gemaakt met
Email Marketing Powered by MailChimp