Inter Nos bestaat 60 jaar!

Inter Nos bestaat 60 jaar in 2015

En dat gaan we groots vieren!

Houd 9, 10 of 11 oktober vrij in uw agenda, want dan gaan wij u voorschotelen: ‘De Anti Acteer Show’ van de Britse toneelschrijver Michael 
Green. Natuurlijk spelen we weer in het Wijkgebouw De Kruin in de Acaciastraat in Den Haag.


We spelen vier stukken in één: spanning, drama, een opera en natuurlijk ook een klassiek stuk. We laten u genieten van al onze spel- en zangtalenten. 

We voeren u mee in de wereld van de detective, een moord heeft plaatsgevonden en die moet opgelost worden. 
Vervolgens etaleren we ons zangtalent in een korte opera over een overspelige gravin, haar bejaarde kindse echtgenoot en haar minnaar.
De tragedie wordt niet vergeten, wij nemen u mee naar de mijnen waar een jongeman die wereld wil ontvluchten door te gaan studeren.
Natuurlijk gaan we ook klassiek, Inter Nos speelt een stuk dat wel verdacht veel op een stuk van William Shakespeare lijkt.

U denkt, oh help, dit wordt nachtwerk. Dat valt wel mee, want elk stuk duurt ongeveer twintig minuten. 

Pak alvast uw zakdoek, die zult u heel hard nodig hebben voor een lach en een traan.
Inter Nos wenst u heel veel kijk- en luister plezier.

U kunt hier meer informatie vinden over deze voorstelling en ook reserveren.

Uitstapje

Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan zijn we met zijn allen op stap geweest. De feestcommissie heeft tot het laatst toe de bestemming geheim gehouden. Maar zaterdag 27 juni was het toch zover. We stonden met zijn allen klaar op station Den Haag CS en gingen naar … Utrecht. Het was een prachtige dag dus het was geen straf dat we met zijn allen op een rondvaartboot in Utrecht gingen rondvaren. De stad is prachtig vanaf het water. Zo vlak voor de start van de Tour de France was de stad geel gekleurd. 
In de middag hebben we met zijn allen een andere creatieve kant van ons aangeboord en zijn we gaan schilderen. Het resultaat kunt u in de foyer van de Kruin bewonderen als u naar ons komt kijken.

Inter Nos in 2015

De dag is afgesloten met een diner met zijn allen. We hebben genoten.

 

Wij hopen u weer op 9, 10 of 11 oktober te zien in De Kruin

Copyright © 2015 Inter Nos, All rights reserved.

Gemaakt met
Email Marketing Powered by MailChimp