SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)
Inter Nos Den Haag
Inter Nos leden Angelique Jansen en Herman Poelsma ruziën hevig onder het oog van een ‘beveiliger’ over het winnende schilderwerk. Tim Oosterhuis van Bagels & Beans Thomsonlaan ziet het aan. Uit zijn geamuseerde blik valt af te leiden dat hij weet dat het allemaal maar toneel is. Hij wel...
Foto: Frits Knijff

Fahrenheit Kunstroute

Inter Nos ‘verstoort’ prijsuitreiking

Het wordt ook wel ‘onzichtbaar theater’ genoemd. Je zet iets onaangekondigd in scène. En wel op zo’n manier dat mensen niet direct doorhebben dat het maar toneel is. Inter Nos is van alle markten thuis, dus ook daar konden we een staaltje van tonen tijdens de prijsuitreiking van de Fahrenheit Kunstroute.

Fahrenheit Kunstroute is een expositie van amateurschilderkunst in de diverse etalages van het winkelgebied Fahrenheitstraat/Thomsonlaan, door marketingadviseurs tegenwoordig ‘De Fahrenheit’ gedoopt. Zo kan het publiek de werken beoordelen. Op 27 oktober is de winnaar aangewezen tijdens een feestelijke bijeenkomst in wijkgebouw ‘De Kruin’ aan de Acaciastraat.

Herman Poelsma en Angelique Jansen brachten het winnende schilderij binnen en gingen er vervolgens uitgebreid ruzie over maken, met als gevolg dat het schilderij in het getouwtrek op de grond belandde en sneuvelde. De schilder - de jonge Pascal Korving - natuurlijk over de rooie, maar voordat die onze acteurs te lijf kon gaan, werd hem duidelijk gemaakt dat het een handgeschilderde replica betrof.

Kortom: een succesvolle interventie in een ook verder heel geslaagde en feestelijke avond, die weer duidelijk maakt dat winkeliers, de wijkvereniging èn Inter Nos gezamenlijk tot iets heel fraais kunnen komen.