SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

Bij Baantjer

Inter Nos Den Haag
Angelique als politie-agente bij de Baantje-musical

Wees er getuige van! “Nee”, dacht onze eigen speelster Angelique, “Ik wil meedoen!” En dat mocht ook.

In september 2013 kregen we via de mail een oproep om figurant te zijn bij deze productie. Dat leek Angelique wel wat, dus aanmelden dan maar.

Eind september kreeg ze de uitnodiging om de productie te bekijken en zou ze ook te horen krijgen wat ze moest doen. Er waren heel veel figuranten. Uit alle steden waar ze zouden spelen wel wat.

We zouden in de pauze en aan het einde van de productie in de foyer van het theater de productie voortzetten.

2 December 2013

De dag dat ik mocht figureren brak eindelijk aan. Alle figuranten uit Den Haag en omstreken (5 personen) moesten zich om 19.00 uur melden in het Koninklijk Theater. We kregen nog eens de instructies en er werd een rolverdeling gemaakt.

Vandaag zou Angelique een agent zijn. En wat voor één! Een echt pak, de rekwisieten waren wel nep, de peperspray was een busje deo.

Maar tijdens de pauze moest Angelique samen met een collega het ‘lijk’ naar de ambulance brengen, die buiten zou wachten. Helaas is het Theater een mega doolhof en moesten we zelfs door de foyer (waar het natuurlijk net pauze was) lopen met een brancard.

Tussen alle mensen doorlopen die genieten van een drankje, een reporter die ons het hemd van het lijf vraagt. Jeminee het zweet brak haar uit.

Na veel telefoontjes stond de ambulance bij de nooduitgang. De Cock en Vledder hebben de moord opgelost waardoor we de mensen aan het eind toch nog een prettige thuiskomst konden wensen.