SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)
Inter Nos Den Haag

Veel Belgische kinderen

Inter Nos bezoekt Villa Pardoes met ‘Doornroosje’

Met een kleine delegatie zijn we op 26 oktober zijn we weer naar Villa Pardoes geweest. Nu met weinig mensen omdat de meesten aan het repeteren waren voor onze voorstelling.

We werden weer hartelijk ontvangen en mochten direct het nieuwe theater zien. De laatste keer waren ze nog druk aan het bouwen, maar nu was het helemaal klaar. Het is een grote ronde ruimte met een boom in het midden, veel leuke verlichting, banken langs de kant en heel veel kussens. Het is een multifunctionele ruimte met een hoog knuffelgehalte en in de gebruikelijke kleurstelling van de Villa.

Belgische kinderen

Er waren veel kinderen van Belgische afkomst die duidelijk cultuur op school hadden en die met veel plezier en enthousiasme mee deden in het vertolken van het sprookje van Doornroosje.
Kinderen met veel tekst, minder tekst en zelfs helemaal geen tekst hadden duidelijk veel plezier in het spel. Na één keer oefenen speelden de kinderen het sprookje zelf nog een keer met soms heel leuke en aanvullende improvisaties.

Gebak

Villa Pardoes bestond op die dag 13 jaar, dus werd er na afloop gebak gegeten om dit te vieren en natuurlijk de goede afloop van het sprookje. Dat het ook dit keer eer een succes was blijkt uit het feit dat de kinderen het sprookje die week nog een paar keer gespeeld hebben.

Villa Pardoes: volgend jaar komen we weer!