SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)
Inter Nos Den Haag

We zijn er klaar voor

Dit weekend is het dan zover. Dan spelen we onze nieuwe voorstelling: Zusters in Zaken. Het stuk is van Ton Davids en de regie van dit stuk is in handen van Guus Vervaart.

Zusters in Zaken

Het klooster is in grote geldnood en Moeder Overste en de zusters Agaath, Clara en Francisca dreigen elders geplaatst te worden. Aartsbisschop Siemelink is van plan het klooster te verkopen en wil van het klooster een casino maken. De biechtvader, kapelaan Breukelmans, kan tegen deze snode plannen niets inbrengen en grijpt maar naar de miswijn. Dan verschijnt Guus Jongeneel, oftewel meneer BIL van Building Investments Limited. Hij heeft grootse plannen met het klooster. Zijn plannen vinden weerklank bij zuster Francisca, die een cursus marketing en PR volgt. Als dan ook nog Rianne het klooster in vlucht, gaat alles heel snel. De plannen van meneer BIL worden uitgewerkt en binnen een haar is het klooster een rendabel vakantiepark, Klooster Parc genaamd. Maar dan wil Monseigneur Siemelink langskomen en dreigen de zaken helemaal mis te gaan. Als dat maar goedkomt…..

Komt dat zien

Na maanden van repeteren en tekst leren, zijn we er klaar voor. Er is ook weer door een aantal leden een prachtig decor gemaakt. En het publiek kan het dit keer vanuit een ander oogpunt zien dan normaal, wat deze voorstelling extra bijzonder maakt. Komt dat zien, deze vrijdag, zaterdag op zondag in het Haags Popcentrum. En wees gewaarschuwd, de lachspieren zullen een goede work-out ondergaan.

Inter Nos Den Haag
Zuster Agaath en kapelaan Breukelmans
Inter Nos Den Haag
Zuster Francisca
Inter Nos Den Haag
Zuster Clara met Rianne
Inter Nos Den Haag
Meneer BIL en de kapelaan
Inter Nos Den Haag
Moeder Overste en de kapelaan
Inter Nos Den Haag
Monseigneur Siemelink