SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)

Nieuwe voorstelling: uitgesteld tot 2021

Op 3, 4 en 5 april 2020 zouden we de voorstelling "Ik ben bereikbaar, dus ik besta" spelen, geschreven en geregisseerd door Mikael Martin. In verband met het Corona virus hebben we dit echter moeten uitstellen. De nieuwe speeldata voor de voorstelling zijn 30 april en 1 en 2 mei 2021.

Ik ben bereikbaar, dus ik besta

Iedereen zit maar op zijn mobiel tegenwoordig: Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram. Vindt zijn relatie via Tinder, verkoopt zijn spullen via Marktplaats of Vinted. Zonder mobiel speel je niet meer mee in deze digitale wereld.

Ook onze populaire influencer Sandra vlogt er lustig op los. Maar dan ontmoet ze Wout. Ondanks dat hij geen mobiel heeft, worden ze verliefd. Zijn tante Eef vindt het maar lastig om haar kleine jongen te delen met deze graag in de belangstelling staande dame.
Niet alles is wat het lijkt in de virtuele wereld, maar misschien ook niet in de echte...

“Ik ben bereikbaar, dus ik besta” is een romantische komedie over het wel en wee in deze moderne tijd, waarin we altijd bereikbaar willen en/of zelfs moeten zijn.

Locatie en bereikbaarheid

We spelen dit keer, net als een aantal jaar geleden, bij wijkvereniging de Jasmijn. Het adres is 2de Braamstraat 6 (Heesterbuurt, Den Haag). De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 3 en 12 en bus 21). Kom je met de auto, houd er dan rekening mee dat het in de avonduren betaald parkeren is.
Er is een lift aanwezig in het gebouw, waardoor het ook goed toegankelijk is voor mensen die wat slechter te been zijn.