SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)

Voorstelling zomer 2016

Repetities voor de voorstelling Dwazen

Op 1, 2 en 3 juli spelen we onze volgende voorstelling. Momenteel zijn we druk aan het repeteren. We kunnen natuurlijk niet al te veel verklappen, maar grappig wordt het zeker.

Inter Nos Den Haag
Cees, Bauke en Yvonne repeteren de huiskamerscene

'Dwazen' van Neil Simon

Het Oekraïense dorpje Kulyenchikov gaat gebukt onder een vloek: de inwoners zijn dom, maar net niet dom genoeg om dat niet te beseffen. Tot op heden is het nog niemand gelukt om de vloek op te heffen.
Dokter Zubritsky denkt dat de vloek verbroken kan worden door zijn dochter Sofia te onderwijzen. Onderwijzer Leon Tolchinsky krijgt de kans om les te gaan geven aan de dochter van de dorpsdokter. Leon moet dat wel binnen 24 uur voor elkaar hebben, anders wordt ook hij slachtoffer van de vloek. Zal het hem lukken?

Inter Nos Den Haag
Het oefenen van de balkonscene, onder toeziend oog van de rest van de groep

Repetities

Iedere week wordt druk gerepeteerd in de Kruin. Met een nu nog geïmproviseerd decor (aan het echte decor wordt ook hard gewerkt) komt er steeds meer vorm in het geheel.
Er wordt hard gestudeerd op de tekst en op het spel om straks een mooie voorstelling neer te kunnen zetten. We hebben er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.

Kaartjes reserveren

Kom vooral kijken op vrijdag 1 of zaterdag 2 juli om 20.00 uur of op zondag 3 juli om 14.00 uur!
Reserveer snel kaartjes via de link in het kader links.