SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

(advertentie)

Gebroken ijs

Momenteel zijn we bezig met het volgende stuk: Gebroken ijs. Op 7, 8 en 9 april spelen wij deze voorstelling op onze nieuwe locatie, de Jasmijn.

‘Gebroken IJs’ speelt zich af op het dek van de ‘Maria Stuart’, een luxueus cruiseschip met hoofdzakelijk alleenstaande bejaarde passagiers die elkaar al langere tijd kennen. Ieder heeft zo zijn eigen beweegredenen om onderdeel te zijn van dit comfortabele ‘drijvende bejaardentehuis’. De verhoudingen op het schip veranderen als Victorine en haar dochter Suzan aan boord komen. Ook nieuw aan boord is Arnold, weduwnaar en contrabassist. Hij heeft een oogje op Victorine. Eerst wil zij niets van hem weten, maar zij zwicht voor zijn charmes, net als de overige dames. Arnold danst met hen allemaal op het scheepsdek in het maanlicht. Naarmate de reis vordert, komen de sentimenten, vroegere vergissingen en gebreken naar boven. Maar tegelijkertijd is er de hunkering naar aandacht en contact. Als het ijs eenmaal is gebroken, wordt er gedronken, gelachen en gedanst en is er zelfs tijd voor romantiek. ‘Gebroken IJs’ is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.

Op dit moment zijn we druk aan het repeteren om straks weer een mooie voorstelling neer te kunnen zetten. Repetitiefoto's en meer nieuws volgen binnenkort.