SPELERS
(m/v - alle leeftijden)

Zijn altijd welkom!
Ervaring aanbevolen, maar niet vereist.

hoofdplaat Herman Poelsma Yvonne van Leeuwen Ina Sassen Paula de Haas Frank Kielbaey Eduard Bekker Angelique Jansen Carola Poley Thea Langeberg Anita Pronk Anita Koet Jan Koet Katelijne Camp Jurriaan van den Barselaar Eduard z’n trekharmonica Rini van der Ark
Alle acteurs op de foto. Ga met de muis over de gezichten voor de namen.

‘Dramedie’ voor een uitverkochte zaal

De Eetkamer (16, 17 & 18 maart 2012)

De recente productie van Inter Nos was ‘de Eetkamer’. Een stuk waar alle spelers meerdere rollen speelden en de scènes door elkaar heen liepen. In de eetkamer zagen we verschillende generaties in verschillende tijden voorbij komen. In 2012 geen blijspel maar een mooi stuk waar uiteraard ook plaats was voor humor. We speelden voor uitverkochte zalen.

Spelers en regie

Het grootste gedeelte van de spelers kenden we nog van het vorige stuk.   AnitaCarolaEduardHermanJanJurriaanKathelijne  en  Thea speelden weer mee.
Oude bekenden zagen we terugkeren op het toneel,  FrankPaula en  Rini  hebben ook weer een rol op zich genomen. Nieuw in deze productie waren  Yvonne  en  Ina, zij hadden in de repetities al laten zien een mooie aanvulling te zijn in onze toneelgroep!
De regisseur was net als bij het vorige stuk  Peter Peeters. Dit keer heeft  Anita  hem geholpen als assistente.

Op zoek

Angelique Jansen heeft dit jaar voor het eerst als souffleuse opgetreden: de belangrijke taak om tijdens repetities en de voorstellingen tekst toe te fluisteren wanneer de spelers deze vergeten zijn. Haar aanwezigheid tijdens de uitvoeringen was zo geruststellend, dat we geen beroep op haar hebben hoeven doen.

Wij staan altijd open voor nieuwe leden. Lijkt het je leuk om toneel te spelen of je achter de schermen bezig te houden met de productie? Neem dan gerust contact met ons op, of loop een keer binnen tijdens een repetitie!

Internos Toneel Den Haag

De Eetkamer - foto’s

Foto’s van Albert van Duin en Bert van Dijk

> Lees hier verder
Internos Toneel Den Haag

De Eetkamer - video

Opgenomen op zondag 18 maart door Jan de Haas in buurtcentrum ‘De Kruin’, Acaciastraat - Den Haag. Tik op de tekstjes voor een popup (sneller) of het plaatje links voor een weergave over het hele browservenster. Overigens zijn de scènes niet allemaal integraal gefilmd. Er zitten soms ‘sprongen’ in de scènes, waarvoor excuses.

> Lees hier verder

Recensie

Internos Toneel Den Haag

Inter Nos doet een stap vooruit

‘De eetkamer’ is een veel gespeeld stuk en met reden. Het is een gevarieerd stuk met veel verhalen, dat door zes personen gespeeld kan worden, maar ook door een veelvoud daarvan. Inter Nos speelde dit stuk met dertien mensen en vrijwel iedereen speelde meerdere rollen. De verschillende scènes vragen om verschillend spel, en soms kan dat overdreven spel zijn, maar andere scènes vragen weer om ingehouden gespeeld te worden. Dat werd niet door iedere speler begrepen.

> Lees hier verder